Wil je meer weten over onze visie en missie?
Visie & Missie-tekstHet Homaar-team bestaat uit:

​​​​​​​werkt al ruim vijftien jaar met kinderen en adolescenten. Ze deed ervaring op als therapeutisch coördinator binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarnaast ligt haar expertise en passie vooral bij individuele gesprekken & atelierwerking, ze houdt van taal en dus ook van boeiende babbels, zwarte-strepen-gedichten, handletteren, teksten schrijven,...

Klinisch Psycholoog

Vanuit een grote motivatie en een nodige portie idealisme heeft ze samen met Nathalie Homaar opgestart. Ze werkt reeds lange tijd met kinderen en jongeren in binnen-en buitenland. Naast de muziekateliers neemt Marieke de dagelijkse coördinatie en planning van Homaar op zich.

Muziektherapeut

Tineke verloor haar hart aan het werken in Homaar. Als creatieve duizendpoot experimenteert ze graag met verschillende materialen en technieken: verf, klei, tekenmateriaal, textiel, leder, recyclagematerialen, collage, linosnede, monotype, enz.. Ze zorgt voor een ruim aanbod in het beeldend atelier en gaat graag samen op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Beeldend Therapeut

Vanuit een eerdere ervaring als contextbegeleider binnen bijzondere jeugdzorg werd een verlangen aangesproken om jongeren verder te ondersteunen bij hun zoektocht naar identiteit en autonomie. Ook mijn ervaring als gitaarleraar overtuigde me van het (therapeutisch) potentieel van creatieve werkvormen. Zowel deze creativiteit en het therapeutisch oogmerk liggen dan ook in lijn met de visie en ethiek die door Homaar worden uitgedragen.

Onthaal- en nazorgmedewerker / Psycholoog

We werken samen met een ruim team van vrijwilligers, met o.a. Joke Wynant, Fee Nathanja De Boel, & Joyce Blommaert om een gevarieerd aanbod te kunnen voorzien.

vzw Villa Omaar raad van bestuur
Nathalie Braeckman, Wouter Schollaert, Nick Van Heck, Goedele Van Doorsselaer & Willy D'heedene.

Built with Mobirise web template